O curte de 1000mp. Foarte multe zone de flori si chiar o mica sera. Aceasta a fost provocarea pentru realizarea unui controller de sistem de irigatii.

Toata curtea a fost impartita in 10 zone de udare. Unele zone folosesc udare prin aspersoare si unele prin picurare. Sistemul realizat a fost impartit in doua componente. Avem o componenta care este situata in camera tehnica la care sunt legate cele 10 electrovalve aferente zonelor. A doua componenta este un panou de control touch. Meniuri de selectie si vizualizare a starii zonelor de udare au fost create. Aici putem seta intervalele de udare, cat sa ude fiecare zona sau sa se porneasca manual o anumita zona.

Acesta este meniul principal. Aici putem sa pornim sau oprim intregul sistem. De asemenea putem vedea cand o anumita zona este pornita sau intra in celelalte submeniuri.

CreativeChip - Control sistem irigatii

In “Timpi udare”, se poate selecta cat timp va fi udata fiecare zona in parte. Aceasta valoare este in minute. Daca nu se vrea sa se ude o anumita zona, valoarea poate fi 0.

Creative Chip - Control sistem irigatii

 

Avem de asemenea un meniu de selectia a inceputului orei de udare. Acest sistem este realizat pentru doua cicluri de udare pe zi.

CreativeChip - Control sistem irigatii

 

Cand se modifica orele, putem sa modificam si noi foarte usor ceasul sistemului.

 

CreativeChip - control sistem irigatii